IRAK SAĞLIK BAKANI MÜSTEŞARI VE BERABERİNDEKİ SAĞLIK HEYETİ HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Irak Sağlık Bakanı Müsteşarı Sayın Dr. Hazem A. Al-Jumily ve Beraberindeki Heyet Hastanemizi Ziyaret Etti. Ziyarete Başhekim V. Uzm. Dr. H. Mehmet İnan ve Başhekim Yard. Dr. Hakan Bayraktar Eşlik etti.

Irak Sağlık Bakanı Müsteşarı Sayın Dr. Hazem A. Al-Jumily ve Beraberindeki Heyet Başhekim V. Uzm. Dr. H. Mehmet İNAN ve Başhekim Yard. Dr. Hakan BAYRAKTAR Tarafından Karşılandı. Sayın Müsteşara Dr. H. Mehmet İNAN Tarafından Plaket Takdim Edildi.

Ziyaret Kapsamında Irak Sağlık Bakanı Müsteşarı Sayın Dr. Hazem A. Al-Jumily burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu Sağlık Eğitimi ve diğer alanlarda daha fazla işbirliği yapma arzusu içerisinde olduklarını ifade etti.

Dr. Hakan BAYRAKTAR Hastanemizin 2004 Yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıldığını ve Hastanemizin hizmetlerinin gelişerek ve daha organize bir şekilde günümüze kadar geldiğini Hastanemizin inşallah Şehir Hastanesinde de önemli rol üstleneceğini ifade etti.

Ardından Sayın Müsteşar ve beraberindeki heyete Başhekim Yard. Dr. Hakan Bayraktar tarafından Hastane hizmetleri hakkında bir sunumyapıldı.

Sunumun Ardından Başhekim V. Uzm. Dr. H. Mehmet İNAN ve Başhekim Yard. Dr. Hakan BAYRAKTAR, refakatindeki Irak Sağlık Bakanı Müsteşarı Sayın Dr. Hazem A. Al-Jumily ve Beraberindeki Heyet Hastanemizde incelemelerde bulunarak ayrıldılar.