RAMAZAN AYI VE ÖNEMİ KONFERANSI.
Hastanemiz Manevi Destek Birimi tarafından 07.06.2017 Çarşamba günü saat:12:30-13:30 arası Konferans Salonunda ” RAMAZAN AYI VE ÖNEMİ ” konulu konferans düzenlenmiştir.

Program Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam-Hatibi Sn. Hasan KÖYLÜ’ nün okuduğu Kuran-ı Kerim ile başladı.

Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Sn. Levent ÖZTÜRK Beyin açılış Konuşmasının ardından, Programda Ramazan Ayı ”Üzerinde Her Canın Hakkı Var.” temalı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Abdurrahman HAN Bey “Ramazan Ayı ve Önemi” konulu konferans sundular.

Program Diyanet İşleri Başkanlığı Mûsiki Korosu Tasavvuf Müziği Dinletisi ile son buldu.

Hastanemiz Personeli, Hasta ve Hasta yakınları tarafından program yoğun katılım ve ilgi ile izlendi.