ÖLÜM KORKUSU İLE YAŞAYAN HASTA GİRİŞİMSEL RADYOLOJİDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU.

Manisa’da yaşayan 63 yaşındaki Keziban Ege sağlık sorunları nedeniyle yapılan tetkiklerde dalağı besleyen atardamarda 2 santimetre çapında baloncuk geliştiğini öğrendi.

İki farklı üniversite hastanesinde “ameliyat olman çok riskli, ölüm riski çok yüksek” denen ve son bir aydır ölüm korkusu ile yaşayan Keziban Ege Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dan tedavisinin yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından hastanemizin başhekimi Doç. Dr. Kasım KILIÇARSLAN ve başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Hacı Mehmet İNAN ile hastanın tedavisi için iletişime geçilmesi sonrası hasta girşimsel radyoloji ünitesine yönlendirildi.

Girişimsel radyoloji uzmanı Prof. Dr. Murat CANYİĞİT hastanın filmlerini değerlendirdikten sonra 14.02.2018 tarihinde girişimsel anjiyografik yöntem kullanarak hastayı tedavi etti. Sabah saatlerinde işleme alınan hastanın tedavisi yaklaşık 45 dakika sürdü ve dalak atardamarındaki anevrizma tamamen kapatıldı. Aynı gün içinde akşam saatlerinde hasta sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edildi.