Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hastane Yönetimimiz Tarafından Peygamberimizi Anmak Amacıyla "Kutlu Doğum" Programı Yapıldı.
19.04.2017 tarihinde Manevi Destek Birimimiz tarafından kutlu doğum programı düzenlenmiştir. Programda Hastane Yöneticimiz Sayın Doç. Dr. Levent ÖZTÜRK açılış konuşması yapmış, DİB Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Yaşar YİĞİT “Hz. Peygember ve Güven Toplumu” konulu konuşma yapmıştır.Kur’an-ı Kerim tilaveti, Sinevizyon gösterimi yapılmış ve dua ile bitirilmiştir.

Programa Çankaya İlçe Müftüsü Sayın Hamdi GEVHER, Başhekim Yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Doktorlarımız, Hemşirelerimiz, Hastane Personelimiz Hasta ve Hasta Yakınlarımız katılmışlardır.

Programın akabinde Hastane Yönetimi ve Manevi Destek Birimi Ekibimiz ile gül ve kitap dağıtımı yapılmıştır.