ENDOKRİNOLOJİ KLİNİĞİ ÖDÜLE DOYMUYOR.
Reyhan_Ersoy

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği’miz yine bir birincilik ödülü aldı. 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan 39. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi’nde “ RADYOAKTİF İYOT ABLASYON TEDAVİSİ VE OVER REZERVİ” başlıklı bildiri ile Berna Evranos Öğmen, Sevgül Fakı, Şefika Burçak Polat, Nagihan Beştepe, Reyhan ERSOY ve Bekir ÇAKIR “POSTER BİLDİRİ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ” kazanmıştır.

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği İdari ve Eğitim sorumlusu Prof. Dr. Bekir Çakır aldıkları bu ödülden büyük mutluluk duyduklarını, klinik olarak 11. Ödüllerini aldıklarını söyleyerek, başarılarının ekip çalışması ile ortaya çıktığını ifade etti. Çakır bu ödüllerin çalışma istek ve arzularını daha da artırdığını ve daha büyük gayretle daha çok çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Hastane yönetimi olarak, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği’ni tebrik ediyor, yeni başarılarının devamını bekliyoruz.