DİYABET EĞİTİM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR.

11 Eylül – 06 Ekim 2017 de Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirmiş olduğumuz Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarı ile tamamlanmıştır.

Hemşire Birgül GENÇ Koordinatörlüğünde yürütülen programa toplam 16 kursiyer katılmıştır. Programın Teorik Eğitim Süresi 88 saat , Laboratuvar Eğitimi Süresi 8 saat, Uygulama/Saha Eğitiminin Süresi 64 saattir.

Kursiyerler ve programda görev alan eğitmenlerimize katılım ve teşekkür belgeleri Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Bekir ÇAKIR ve Hastane yöneticimiz Sayın Doç. Dr. Levent ÖZTÜRK tarafından törenle takdim edilmiştir.