01-07 EKİM TARİHLERİ ARASINDA HER YIL KUTLANAN EMZİRME VE ANNE SÜTÜ HAFTASI İÇİN HER YIL YAPILDIĞI GİBİ BU SENE DE HASTANEMİZDE ETKİNLİK DÜZENLENDİ.
haber_logo

01-07 Ekim tarihleri arasında her yıl kutlanan emzirme ve anne sütü haftası için her yıl yapıldığı gibi bu sene de hastanemizde etkinlik düzenlendi.

.05.10.2017 Perşembe günü saat 10’da polikliniğimizdeki gebeler, hastane personeli, Kadın Hastalıkları doğum kliniğinin bütün personeli ve diğer branşlardan hastaneye muayene için gelen hastalar ve yakınları ile birlikte poliklinik katında, önce anne sütünün önemi anlatan çizgi filmli bir şarkı ile etkinliğe başlanıldı. Sonra, ilk olarak başhekimimiz Doç. Dr. Levent Öztürk açılış konuşmasını yaptı.

Uzm. Dr. Hilal Ağış anne sütünün özellikleri ile ilgili kısa , öz ve anlaşılır bir konuşma ile gebelere ve katılımcılara hitap etti. Sonra kliniğin sorumlu hemşiresi Cevriye Balcı ve emzirme eğitim hemşiresi Ülkü Üzüm ile birlikte gebelere pasta verilerek misafirler ağırlandı. Pasta , çay ikramı ile anne sütü ve emzirmenin önemini vurgulayan broşürler dağıtıldı. Toplantı ve kutlama öğlen saatlerine dek sürdü.